Windows Vista crakana i dostupna za download

http://cs.fit.ba/forums/ShowThread.aspx?PostID=36365#36365

mah…

Jah …

Ma dobro nije jos relase zvanični, ima još rada, šteta ništa od one priče microsofta vezano za crackove :slight_smile:

To je zvanicni release, vista se trenutno stanca.

Skinuo. Ne radi image :slight_smile: Yuuupiiii!

Ha?

<not flame :smiley: (i had to)>
P.S. Prošli put mi je pozlilo kad je neko postavio link na fit.ba forum. Nemoj, živ bio. :slight_smile:
</not flame>

Ma … posto tamo pa mi bilo mrsko pisat ponovo ovamo. A fit … ma flame moze definitvno :slight_smile:

Čujem taj FIT je pravo leglo Microsofta ko i ovo ovdje moje :stuck_out_tongue:

Ali ja se ne dam. Postao sam hardcore java fan :slight_smile: I guru uskoro.

Long live space race, long live Molvania!

ma nije leglo…jos malo pa ce bit ako ne koristis ms produkte nemozes se ni upisat…

Fakat, budi ti kolko oces linux, al nemoj da imas komp bez windowsa … A price o linuxu, ako je ko od vas poceo i malo citat ovaj link, zavrse kosto je i ova zavrsila, i jos gore, ako kazes nesto sto je tako, onda se cak desi i da ti izbrisu post.

Fakat, budi ti kolko oces linux, al nemoj da imas komp bez windowsa … A price o linuxu, ako je ko od vas poceo i malo citat ovaj link, zavrse kosto je i ova zavrsila, i jos gore, ako kazes nesto sto je tako, onda se cak desi i da ti izbrisu post.[/quote]
lol, prvo ćete ih morati kupiti (ms products- džaba što ih morate koristiti - školski pribor heheh)

trebali ste na etf.unsa.ba hehe, mi smo u boljoj poziciji mi imamo Amilu, Vedrana, Samira, Novicu itd… jah Zajku network admin hehe, a ima i dosta linux usera…

ps:
kompjuteri su haman svi (koji imaju “snage”) na dual boot

neki predmeti obrađuju linux tematiku

ma ja sam sad na TUWIEN…:smiley:

kod mahera_ ?

ovdje je makar Fedora umjesto windowzsa :slight_smile:

hehehhe…aj dobro da nije ovaj guster…

On je meni zaba ocami, al je i on bolji vala …

hehe, i ja sam na početku konto da je ono žaba

Ovaj samo za one koji razmisljaju o FIT-u da ako i malo furaju linux niposto idu na taj fax, i ja stvarno razmisljam da pobjegnem sa ovog mjesta. Ovo je stvarno … ko da nekom nasem standardnom balkanskom mjestu kao sto je BOLCHAT pokusavate nesto uradit.

Abs, ne vuci nas za jezik. :slight_smile: Moglo bi se svasta nepozeljno reci. :stuck_out_tongue: