WineX

Kako ga skinuti sa stranice proizvodjaca. Nista mi nije jasno! Da li sve objavljeno u uputama za download kucati u konzoli ili sta? Pomoc!

Moras ga skinuti preko CVS-a.sapphire

Ja sam pokusao da koristim/igram neke programe/igre ali uzalud. Instalacija programa/igara ide OK ali samo koristenje/startanje NEMA SANSE !!

Da li j eneko uspio da koristi Wine ???

Ja ga koristim tu i tamo, ali u principu nemam neku zelju da gledam Windows programe osim kada bas moram (na poslu npr.)U svakom slucaju, na oficijalnom sajtu Wine-a imas forum gde ljudi raspravljaju sta su pokrenuli i td. Svi jednostavniji programi koji ne traze neke “turbo” drajvere, dll-ove, sta god to ima pod windowsom, rade bez problema. Ja pokusavam da pokrenem Adobe Photoshop 6.0 vec duze vreme… GIMP i Photoshop mu nekako dodju komplementarni, i ne mogu bez oba

Kad bi mogao da koristim Flash, Photoshop, Dreamweaver i Canon scaner nikad vise nebi koristio windows.

Koji skener imas, USB ili Paralelni ? Mozda ti ja mogu pomoc ?

Babysitter

Vec sam jednom postavio pitanje oko toga ali na zalost nisam dobio odgovor. Nihad je napisao da scaner nije podrzan od strane linuxa. U svako slucaju evo link od forumaScaner i printer

Nazalost ste u pravu. Ja sam evo gledao na SuSE Stranicama, i tamo stoji da su samo 3 skenera od canon-a potpuno podrzana.

Neznam dali bi klasicna procedura za ostale USB skenere imala uspjeha .

Babysitter

WineX u rpm formatu ,danima sam trazio !

Ako ti treba mogu ti poslati.

5 Mb

alen@smartnet.ba