Zadnji sastanak ove godine: Četvrtak, 29.12.2005. g., Cabare u 17 h

Lijep pozdrav ekipi,

Mislim da bi trebali sastanak na kraju godine napraviti, kako je bila praksa i prije, kako bi sumirali urađeno i napravili plan i program rada za iduću godinu.

Dakle, predlažem da se sastanak održi u četvrtak, 29.12.2005. godine, sa početkom u 17 sati u Cabareu.

Zamolio bih sve one koji vide ovaj post iz Zenice da obavijeste mlađu ekipu kako bi mogli napraviti dogovor o postepenom prenošenju koordinacije nekih projekata na njih.

Sa poštovanjem,

Dolazim svakako,jedino me visa sila moze sprijeciti :). Sta podrazumjevas pod mladjom ekipom ? :slight_smile:

Drago mi je. Imam nekih interesantnih ideja, koje ćemo nadam se uspjeti vašim zalaganjem realizovati u predstojećoj godini.

Čuj šta podrazumijevam? :slight_smile:
Vas koji ste se u zadnjih godinu ili dvije uključili u Linux zajednicu Zenice :slight_smile:

Treba da napomenem da sam se prije nekoliko sedmica igrom slučaja našao u Domu mladih, čiji direktor ima nekih interesantnih ideja koje će nam svakako koristiti. O detaljima na sastanku…

voZdra,

ja idem kuci tako da necu moci doci :stuck_out_tongue:
ili neki drugi datum … mozda 02.01.2006. :slight_smile:

mozes racunati na mene, naravno ako stignem SKOLA II sam smjena :frowning:

Lijep pozdrav,

Nema odgađanja sastanka zakazanog za sutra, ali će biti sastanak i drugog, tačan termin će zakazati Meša. Još jednom ponavljam, sastanak će se sutra održati.

Sa poštovanjem,

Ring idi u skolarce, dosao si na svoje, lol

hehe mora se :slight_smile: nisam ja kriv POLUGODISTE JE :stuck_out_tongue:
kemo sorry nisam mogao stici kad sam dosao kuci tek sam procitao tvoj sms :frowning:

Lijep pozdrav,

Sastanak je održan. Mislim da je potrebno još da sam Mešom i Ahmetom verificiramo neke ideje te da nastavimo dalje sa realizacijom projekata.

Meša na tebi je, zakaži vrijeme i mjesto održavanja sastanka 2.

Sa poštovanjem,

Ring kad Mesa zakaze termin i mjesto da dodjes.I ukljuci one svoje hackere tipa air_abdulah, proxy i ostale *ebene face , nek se malo zainteresuju

hehehe ukljucio sam, al nisu oni nikakvi hackeri :), kad nece nemogu ih tjerati
AIR_ABDULAH doci ce, a jos nesto amare nemoj mi ti samo davati savjete MOLIM TE !!!