Zagreb: 3. OSS konferencija "Bite-On Security"

Nadam se da ovim započinjemo praksu objavljivanja vijesti iz regije! Ako ste geografski blizu BiH a imate nešto interesantno da podijelite s nama, javite nam (npr. pošaljite PM)

[quote]3. Open Source konferencija: Bite-On Security je namjenjena onima koji žele steći znanja na području otvorenih tehnologija.
Datum Open Source konferencije 19. i 20. svibnja 2007., 10:00-18:00
Europski dom - Jurišićeva 2, Zagreb
Dvorana "Bruxelles"
Ove godine odlučili smo konferenciju posvetiti sigurnosti računalnih sustava.
Kotizacija: 0kn! Prednost imaju studenti tehničkih fakulteta i stručnih studija.

Teme: Kernel security, Honeypot sustavi, Security Enhanced Linux (SELinux), Plugable Autentication modules, Netfilter, SQL injection, Buffer overflow, Nagios, Cacti, Smokeping, Zenoss, Snort, Prelude, rrdtool, twisted, Nessus, nmap…i mnoge druge :slight_smile:
Predavači: Hrvoje Špoljar, Damir Delija, Robert Sedak, Vlatko Košturjak, Alan Pavičić, Nenad Romić, i gosti[/quote]
http://www.otvorenikod.org/

Pozdrav svima,

ovo se meni cini zanimljivim, ako jos ima neko zainteresovan mozemo se organizirati.
Autobusi prema ZG imaju u 6:30, 22:00 i 12:30.

Haj ako je neko zaiteresovan neka se javi, pa da se organizujemo da idemo zajedno.

Pozdrav

Pozdrav,

I ja sam zainteresovan za odlazak na konferenciju, čak bih volio prijaviti jednu temu.
Ima li još neko?

Pozz,

Nema ništa od prijavljivanja teme, zakasnili smo :slight_smile:

Drage kolege iz BiH! Obavjestavam vas da je ostalo jos 20-ak mjesta za prijavu na konferenciju www.otvorenikod.org pa ako netko zeli jos ima vremena prijaviti se :slight_smile:

Ako dolazite organizirano, i zelite konferenciji nazociti oba dana, javite nam jer u tom slucaju bismo vam mogli rezervirati hostel u zagrebu (nazalost, putne troskove i troskove smjestaja nismo u mogucnosti platiti), ali vam mozemo biti poveznica da vam mi sve organiziramo.

moj mail vam je: kremenjas.jelena@gmail.com pa se javite :slight_smile:

Pitanje … da li je jos neko planirao da ide na ovu konferenciju …
ja jesam aBd, pa ako ide jos neko da se dogovorimo i idemo skupa…
poz

Bit ce webcast!