pozdrav ljudi moze li mi iko pomoci imam problem tj.
tek sam uzeo dvd suse professional 9.3 ali kada ga stavim da mi bota
i zelim da mi pokrene instalaciju njegovu ali on mi nudi samo 3 opcije ako se nevaram
suse live cd
druge se nesjecam
i bot from HDD
ali ja zelim da ga imam na disku da mi ga dize sa diska a ne sa dvd-a
pa dali mi iko moze pomoci oko ove gluposti :evil:
[quote]pozdrav ljudi moze li mi iko pomoci imam problem tj.
tek sam uzeo dvd suse professional 9.3 ali kada ga stavim da mi bota
i zelim da mi pokrene instalaciju njegovu ali on mi nudi samo 3 opcije ako se nevaram
suse live cd
druge se nesjecam
i bot from HDD
ali ja zelim da ga imam na disku da mi ga dize sa diska a ne sa dvd-a
pa dali mi iko moze pomoci oko ove gluposti :evil:[/quote]
meni se čini da si ti skinuo suse live on dvd, a isto tako mi se cini da imaš dobru konekciju pa skini ponovo ali suse 9.3 pro dvd
procesor mi je intelov 2,6
a aldine znaci nemogu nista sada sa ovim suse-om i jos da te pitam zasto je ovoliko mal ovaj fajl sto si do na linku ako se nevaram 189 mb samo ?
[quote]procesor mi je intelov 2,6
a aldine znaci nemogu nista sada sa ovim suse-om i jos da te pitam zasto je ovoliko mal ovaj fajl sto si do na linku ako se nevaram 189 mb samo ?[/quote]
lol pozdrav ljudi imam ponovo problem downloadirao sam ovaj link ftp://suse.inode.at/pub/i386/9.3/iso/SUSE-9.3-Eval-DVD.iso
koji ste mi preporucili ali on je bio tezak 189mb otprilike i kada sam ga iz .isa konvertirao i pokrenuo instalaciju javlja mi softversku gresku da nemoze naci (no surce found at ‘dvd///.devices=/dev/hdb./dev/hdd’)
dali ko zna sta bi moglo biti ja sam samo taj cd pokrenuo od 188mg .iso formata a mislim da nisam trebao ga mijesati sa fajlovima od live cd-a ?
pls help