Ze.lugbih.org

Poštovani prijatelji,

Svi se sjećate starog ze.lugbih.org-a preteče svih Linux korisnika Zenice. Malo sam se sjetio svega i zavirio u ogromene arhive i našao ovo:

Dobra stara vremena. Budi mi neka stari dobri filing, kada je ptica MEMO imala vise duha i snage da uzleti, dalje o d K. Polja i Sume Keca.

Samo, kako je tada sve lakse bilo…ono raja se skupi, nesto se spontano dogovorimo i odmah se uradi…sada je vazno jel ko koristi .deb ili .rpm il 2.4 il 2.stari dobri ze.lugbih.org :stuck_out_tongue:

Ma ovo u srce dira… Bilo je dobro jer je sve jednostavno bilo.

Baš je ogromno ! Trebalo je nekoliko minuta da se otvori slika. 8-[

Mahh toliko je bilo jednostavno da je sve mogao samo jedan covjek da predlozi a svi ostali bi se “SLOZILI” ](*,) :vamp:

gdje je php-nuke copyright notice na http://www.lugzdk.ba, ooo zemljaci i linuxaši ?? da ga niste “slučajno” zaboravili??

Mahh toliko je bilo jednostavno da je sve mogao samo jedan covjek da predlozi a svi ostali bi se “SLOZILI” ](*,) :vamp:[/quote]

Pa kada je ze.lugbih.org postojao bila su samo dva člana tako da se nije bio problem bilo šta dogovoriti.

Prepoznatljiv je drug mili. Budala pi pitala koji je ovo portal…

[quote]
Prepoznatljiv je drug mili. Budala pi pitala koji je ovo portal…[/quote]

Sve je to lijepo… ali pravila su pravila!

OK

Danas sam opet nešto tražio i pronašao sam nešto čega se više ni sam ne sjećam :wink: 8)
Ovo je bio vjerovatno neki prijedlog za plakatu:

[quote]
Sve je to lijepo… ali pravila su pravila![/quote]

To je bilo samo prelazno rješenje :wink: 8) Pogledaj sad.