Zelim RedHat 9.0

IceBreaker-u nije taj Emir koji mislis je, ja sam Emir M. :))))

Mirza-M: hehehe, de pricaj kolko je to love, ja sam mislio kupiti neki HP ili Acer, sa pUUUUNo rama i malo vecim hdd-om, i procesorom od 2+Ghz :slight_smile:

mene mozete naci na: +43 699 12945769

maher_

[quote]IceBreaker-u nije taj Emir koji mislis je, ja sam Emir M. :))))

Mirza-M: hehehe, de pricaj kolko je to love, ja sam mislio kupiti neki HP ili Acer, sa pUUUUNo rama i malo vecim hdd-om, i procesorom od 2+Ghz :slight_smile:

mene mozete naci na: +43 699 12945769

maher_[/quote]

evo momak, pa pogledaj. imao sam laptopa, isprobao sam dosta i od IBM-a nema boljeg. nece ni Acer ckrnut, medjutim vidjeces razliku u kvaliteti izrade. jeftina plastika, jeftini monitori.

pogledaj na www.studentline.at, tu imas dosta jeftinijih IBM laptopa.

a RAM je jeftin nasparam laptopa … 256 kosta 50-70 €.

M.

heheh… vidi se da covjek zna sta su laptopi…

usput receno Mirza, i ja planiram poceti mozda iduce godine i WU onako ( nebenbei )… a zamolio bih te kad zavrsis diplomski ( tj kad diplomiras ) da mi posaljes kopiju diplomskog, jer me SAP dosta interesuje, a ne zelim kupovati nikakvu literaturu, a kamoli software :wink:

sto se tice cafe, moze nije frka… planiram iduce sedmice ionako navratiti do WU… moram u ZID po novi pin…

@Emir… sorry Emire, doslo je do zabune, ali ipak nije frka da se upoznamo… mozda se cak i sretnemo na nekom od predavanja…

Pozdrav

ICE

nema mene na WU. ja sam IBWL na HauptUni zavrsio, ali meni tamo nema vec dugoooooo :slight_smile:

medjutim u blizini Schottentora (stanica gdje se nalazi Hauptuni) ja i radim … pa zvrcni samo, za pauze se ima vremena.

M.

joj al ti muljas… ovaj Uni onaj Uni :wink: hahaha… ma dobro i nije ti zamjeriti kad ih je hrpa… kad budem imao vremena - zvrcnem pa se vidimo…

Pozdrav

ICE