Pomoću odgovarajućih programa vrlo efikasno ćete poslati anonimnu e-mail poruku. Ja sam izdvojio dva najbolja koje ja koristim.
Pri slanju anonimnih poruka najvažnije je STMP server. U programima ih automatski možete naći. Ja šaljem preko mail.iskon.hr, ali možete ih naći dosta.
Proces slanja je vrlo jednostavan. Samo morate popuniti potrebne podatke i to je to.[/code]
ili ova je jos bolja
[code]KAKO NEKOME ‘‘UPASTI U RAČUNALO’’?
Ovaj proces baš i nije najlakši. Najveći problem je to što morate imati pristup računalu u koje želite ući. I ukoliko korisnik ima firewall, biti će znatno otežano.
Skinite program NETDEVIL. (download)
Korisniku na računalo pogledajte IP adresu na sljedeći način: Otvorite MS-DOS – Upišite naredbu ipconfig – Enter
.
Sa Net Devilom dolazi program server.exe. Njega stavite na disketu, cd ili bilo koji drugi mail i pokrenite s žrtvinog računala.
Kako se IP stalno mijenja prilikom svake konekcije na net ip ćete saznati na sljedeći način.
-’‘Skinite’’ program Ipskenner (download), i instalirajte ga
-Kada ste prvi put gledali ip adresu i ona je bila npr. 195.193.23.153, po mojim iskustvima 195.193 se neće mijenjati, 23 se većinom mijenja samo broj 3, a 153 se gotovo uvijek mijenja. Za ovu IP adresu u Ipscenerr stavite da traži IP adrese od 195.193.20.0 do 195.193.25.0.
U Net Devil upišite IP adresu i kliknite connect.
Sada bi trebali upasti u računalo. Ukoliko imate pitanja pošaljite poruku.
NE ODGOVARAM ZA NIKAKVU NASTALU ŠTETU[/code]
wooow decko zna i IP promjenit
[code] "Neke od tehnika hackerstva"
Mjenjanje IP bez rekonekcije
Mnogi se pitaju kak mjenjati IP evo jednog jednostavnog nacina
Mjenjanje IP bez rekonekcije----
Ides na start , pa onda na run - kucas “cmd” bez navodnika i otvri ti se ms dos i onda vako kucas “ipconfig” enter
onda kucas ako
"ipconfig /renew" enter
i to je to[/code]
ili jos bolje procitajte njegov post "10 Najpoznatijih hackera "
Treba razlikovati hackera od hackera jer ovdje, kao i bilo gdje drugdje, postoji dobro i zlo. Vjerojatno bih mogao kroz računala upasti u monetarni sustav neke banke, ali iz njega bih sigurno izišao bez novčića. I to ne samo zato što bi me vjerojatno ulovili, jer ti su sustavi nevjerojatno zaštićeni, nego i zato što takvo što ne bi bilo etički. Takav sam, radije bih bio pošten i siromašan, nego lopov u bijegu. Radije mirno spavam u svom Šibeniku, nego da negdje s milijunima na računu imam noćne more - povjerava se Darkman koji je nakon burne mladosti danas sa šibenskom policijom ipak u idiličnim odnosima.
Ima da svog robot pigvina napucam na ovog hakana …