Vazi znaci petak u 21.00h igramo se starog protokola zvanog “IRC” na nashem dragom #lugbih-u
John probaj Gaim - “Mnogo je jak”
Kresho, FreeBSD je kod potajca, to ce on narezati, afaik.
Vazi znaci petak u 21.00h igramo se starog protokola zvanog “IRC” na nashem dragom #lugbih-u
John probaj Gaim - “Mnogo je jak”
Kresho, FreeBSD je kod potajca, to ce on narezati, afaik.
Johne jeste taj server …
kresho narezacu ti ja FreeBSD pa da ti prebacim kad god hoces …
Vazi!
Aj sastanak kad bude … tj. aj poslacu ti na priv. pa cemo se dogovoriti
Moze li potaj@co? ako moze prebaci mi na neki CD ili DVD a ja cu ti dati DVD i CD.
Ovo bi mi tebalo, a ja imam knopix 4.0.2 ako nekome trba i ubuntu 5.10, kao i gentoo i mandriva?
Covjece, tome sluzi irc da vidimo kome sta treba !
Ups, ako se sjecam dobro ti nemas net’a kod kuce ;( Pardon.
Ponesi taj ubuntu i mandrivu ako je novija od ove nase, a knoppix vec imamo.
64bitni Sarge koji mi imamo je ia64 - tj za Intelove Itanium procesore, tako da ti vjerovatno to ne treba
Ovaj drugi 32bitni je uredu, ali je na 14 CD-ova, pa ja preporucujem da to narezem kao jedan Bootabilan cd + dva dvd-a sa ISO fajlovima koje mozesh bez problema mount-ovati , bez ikakvih dodatnih programa samo koristeci mount. Medjutim, ako nemash dvd ili sta vec - mogu da ti narezem i 14 CD-ova ali to je vishe medija, vishe prostora i vishe vremena
pozdrav kresho
A jel moze taj Sarge x64 raditi na AMD64 ??
Kazes da je samo za Itanium !!!
@kresho:
Prebacio sam Aleksandru SuSE 9.3 eno ga muci muku sa njime, ajd mu pomozi !!
Pa u tom i jeste kvaka … to nije Sarge x64 nego Sarge ia64.
Koliko sam cuo od drugih - ne radi na AMD-ovim procesorima
Je*ni intel i amd opet furaju svoje otkacene tehnologije …
Nece raditi ni na čemu osim na itaniumu.
Uh sta se sve desilo dok nisam citao.
che@
Bootabilan cd + dva dvd-a sa ISO fajlovima
VAZI!
Ma znas kako vise ne znam ko mi sta trazi i kome sta treba i onda dok vidim sta i meni teba od tog svega.
Probao sam vise distroa, jednostavno da vidim sta meni vise lezi, jer sam vise radio sa fedorom,
a evo sto se tice knoppixa ja bih ga uvijek prvog preporucio svim novim korisnicima, jer se ne instalira, pa nemaju problem da znaju kako da srede particijie ili ukoliko nece korisiti linux da im se pojavljuje pri boot-anju linux i sl.
I da net ne korisitim u stanu, ipak se dial up ne isplati.
Noviji je ubuntu 5.10 koji imam a ostali su isti kao gore.
alf@
Da vidim da se nesto buni da nema nekih drivera i sl. u linuxu. (Mislim na Aleksandra)
ok editovacu sajt jednom - nema se vremena
tebe kresho ce kontaktirati Alf, a ja cu ti ponijeti sarge i gentoo - eto. ti ponesi ubuntu.
Mene nema ovih dana jer sam “zauzet” , većinom problemima. Ćebi sajt uskoro, ako “nemaboga” da.
Alo krešo gdje si! Pa pogledaj dokle je otišao sajt
Hajjmo budi se iz letargije
Inače ljudi šta kažete ovako sad kako izgleda? Neću da se hvalim na drugim temama pitam samo ovdje ako neko ima neku kritiku etc .
“ko mi bude dir’o sajt, da bog da mu se windows kvario vise nego inace!”
(( ; :kul:
Bravo, Che. Vrijediš svake pare što te plaća ULK.
Bolje je nego prije one tvoje Debian havarije. Vidiš kako i nešto što u prvi mah djeluje loše, na kraju se ispostavi kao dobro.
[quote=Nihad]“ko mi bude dir’o sajt, da bog da mu se windows kvario vise nego inace!”
(( ; :kul:[/quote]
vidiš šta ti je tehnologija
Džone, šta to treba da znači ?
Pun si kontrasta. Vidimo se na random(kavi/kafi/kahvi/hakvi/fukas/doncafe/produženoj sa šlagom/kapućinu)
pozdrav