Banjalučki ULK

Predlažem da se u subotu u 20.00h do 22.00h dogovorimo oko “sitnica”, tipa mjesto sastanka i slično, a u nedelju da to i realizujemo!

irc.freenode.net
#lugbih

Od mene kao EXTRA : Gentoo, Debian Sarge (32b i 64b), Solaris 10 i još neke sitnice. Koliko komada da umnožim? E da, o tome ćemo na ircu. Svi zainteresovani neka dođu! Pozdrav, Srećko.

bono

Alen je sve sredio, psp (python server pages) radi kao sat, čudno ali čisti python programi neće da se pokrenu, ali ko ga šaši, može i ovo :wink:
Čak i bolje u jednu ruku …

necu moci u subotu u to doba biti na irc-u.

Javice mi Alf sta ste dogovorili i koji termin.

Che@ Moze Solaris za mene i Gentoo?

Gentoo ok, solaris trenutno nisam siguran da li ću imati vremena, dajem sebi 80% šansi da ću uspjeti :wink:

Ja ću javiti alfu a on tebi i eto ok. Ima li još neko neki zahtijev ili molbu, šta već …

Btw, nemojte da izgledam kao č*api, ali bio bih vam jako zahvalan kada biste mi kompenzirali CDove :wink:

Znači, krešo za tebe, jedan DVD (solaris) i dva CDa(gentoo2005.1 universal i package cd) !

Ostali?

NO problem. Naravno da cu ti medije dati.

Daj spisak tih distroa sto su stigli iz SA da znamo koliko bi nam trebalo medij za to???

Poceo sam sa redizajnom

ee, listu meni poznatih distribucija mozesh procitati na nashoj stranici.

molim vas da mi do petka svi kazete sta vam treba da imam vremena da vam narezem sve!

ako neko nece da vuce medije, cijena CD-a bez kutije je 0.50 KM

Ejjj zbog cega nisam ja primio ni jednu obavjest preko maila da je stigao odgovor na ovaj topic, iako sam ulkjucio tu opciju ?

kresho, potaj@co je vec napisao listu distribucija:

[quote]e ovako, stiglo je sledece:
suse 9.3
debian 3.1 sarge
mandriva 2005 LE
fedora core 4
bhld 1.2

sve je na dvd-ovima i u dva primjerka …
ja nemam dvd-rw tako da bi to mogao biti problem…
nisam dodao na sajt stvarno nemam vremena, ako moze neko drugi da doda :)[/quote]

Da ali nisam znao sta je na Cd sta na DVD tj. koliko cega da ponesem da mi se presnimi. zato sam ponov trazio, a evo pogledao sam na sajtu i vidio.

U vezi stranice

Sad je u “unstable” fazi, predlazem vam da ubuduce gledate ovo:

http://bl.linux.org.ba/index.psp

Mnogo sam se nafurao, napravio sam brdo glupih gresaka u medjuvremenu, ali mislim da ce biti jaka stvar. Malo pythona nikom ne skodi.

Prijedlog: koristite naša slova (šđčćž) i naše riječi (usluge umjesto servisi).

Samo naprijed.

[quote]U vezi stranice

Sad je u “unstable” fazi, predlazem vam da ubuduce gledate ovo:

http://bl.linux.org.ba/index.psp

Mnogo sam se nafurao, napravio sam brdo glupih gresaka u medjuvremenu, ali mislim da ce biti jaka stvar. Malo pythona nikom ne skodi.[/quote]

Ej, pa ovo mi se svidja :smiley:
Super si odradio posao Che :smiley: :wink:

:smiley:

Dzone hvala na korekcijama, tako treba !
aLf, hvala na hvaljenju sad smo 1-1 :rofl:

Ajde sad, mozda je vrijeme da alen podesi u configu da se index.psp pokrene umjesto index.html’a, a u medjuvremenu ja cu da stavim tag koji kompenzira to …

Kontaktiracu ga na pp najbolje …

ej sto niko nije dosao? ne svidja mi se novi forum :frowning:
aj onda da pokushamo ponovo, moze li petak u 21.00 h ?

Dogovoreno. Gdje?

Na IRC-u mislim !!

Ja u petak nemam svadbi :wink: tako da cu biti tu !

MOze u petak. Che aj sad molim te i freeBSD nabaci na CD

IRC…? Zar to još uvijek postoji pored jabbera. Sad moram da ganjam i IRC klijent… :wink:

Hajde navrnut ću i ja ako budem kući.

Poz,