ja nisam dobio jos nista, ma ove nase poste su nikakve … to otprilike putuje nekih 10 dana tako da cemo pocekati jos koji dan …
John za presednika
ja nisam dobio jos nista, ma ove nase poste su nikakve … to otprilike putuje nekih 10 dana tako da cemo pocekati jos koji dan …
John za presednika
Ja nisam dovoljno prisutan na internetu, tako da sebe ne bih predlozio za “koordinacionu” osobu (aka pretsjednik) … Ajde onda ostajemo anahrija, do daljnjeg … osim ako John ne prihvati ponudu
Nashao sam josh jednog linuksasha u BL, dobar sa dizajnom, matematicar, interesuje se za linux i programiranje, pa ce mi on pomoci oko stranice, nadam se. Steta sto mrzi forume . Josh jednom svo ovo odlaganje je opravdano - skola, sajam, lektire, filozofija etc … Zao mi je
Ej ljudi gledam onaj nash banner na bl.linux.org.ba, i nije nesto, pa BiH zamolio Che-a da postavi oavj novi, a i stranica bi se malko popraviti
Banner:
Putanja do slike:
http://xs46.xs.to/pics/05370/ulk.gif
Pozdrav
I jos nesto
Promjenite jer ono nije fedora Core 4, vec Core 3, ja se zeznuo kada sam davao :oops:
Bice, bice, sve ide …
Ja za sada imam problema sa apache-om, moram sa alens-om da vidim nesto u vezi .htaccess fajla … Ili da mi on nesto sredi u apache2.conf fajlu, ali lik se nejavlja - josh.
Igor je napravio nesto malo preglednije, mada je boja malo sumnjiva ali sredicemo to …
aLf fala ti za logo. Cya …
PS: mozda ne uploadujem sve bash sad jer sam u windowsu, a imam problema sa filezillom - tako da ne obecavam… anyway
Eh da ocekujem da mi jave , ali uplatio sam za LUGBIH za clanarinu, tako da ovim putem pozivam i ostale Banjalucane da se pridruze (drug clan)… Da Bono poslao sam ti mail pa mi samo javi sta dalje…
Hej Alf, vidim da si zavrsio baner.
Ma moram da priznam, sajt je trenutno RASPAD. Polako malo … kresho moracemo da pravimo novi logo, otom potom. Samo polako … Damn. Sajam knjiga …
Cisto da imate sta da radite evo pogledajte :
http://www.enovine.net/sajam/05/Sajam_knjige/index.html
Pozdrav
EVo pokusacu nesto da smislim za logo, pa ako Vam se svidi… Bio sam na sajmu i vidio sam nesto smo se dopalo, ali iskreno malo literature o linuxu sam vidio , ali zato digitalan fotografija ima sto je ok, a naravno WIN je skoro na svakom drugom standu.
hej ljuudi samo da vas obavjestim da mi je stigao palet sa distribucijama … znaci sada ugovaramo sastanak
Vazi. Danas sam upravo primio mail od predsjednika LUGBH i stice mi clanska karta, a tema je bila da se mi organizujemo tj. da dogovorimo sastanak na koji bi mogli i iz LUGBIH da dodju…
Kao sto sam rekao da kao student na ETF-u mogu da vidim sa profesorima i sl. ljudima da dobijemo prostor. A ima jos stvari koje bih mozda mogao da sredim. Nravno ovo vazi samo ako se svi slazte da nesto uradimo ovdje, jer ne vrijedi da samo ja nesto pricam ili pokusavam!
Koliko CD i DVD treba za distroe tj. da li mozes da ti to presnimis i koji su distroi stigli (ako pise negdje samo mi daj link ka postu).
Dodaj na listu distribucija, ako već nisi. Pozdrav.
e ovako, stiglo je sledece:
suse 9.3
debian 3.1 sarge
mandriva 2005 LE
fedora core 4
bhld 1.2
sve je na dvd-ovima i u dva primjerka …
ja nemam dvd-rw tako da bi to mogao biti problem…
nisam dodao na sajt stvarno nemam vremena, ako moze neko drugi da doda
Ja sam zauzet oko sajma, možda sutra upravo sa istog okačimo promjene…
Nakon sajma i “školske krize” napraviću nov sajt …
Što se mene tiče, mogli bi da se sastanemo, eto čisto radi te neizmjerne želje da se upoznamo
potaja@co, mogao bi da pogledaš sa aLf’om on ima dvdrw, tako da bi bilo dobro da sve te distroe prebaciš aLf’u … znam ja još ljudi sa dvdrw’om mogli bi mi to umnožiti, ali nema potrebe da kopiramo 100 dvdova kad ne znamo kolika će biti potražnja.
PS: bono neću da te mučim preko pp osim ako ne moram, ali mod_python ne radi. obavijestio sam alens’a ali on se ne javlja … err, nek mi neko prebaci njegovu email adresu našao bih se na malo na ircu sa njim da to sredimo …
Kako hocete imam i ja DVD RW, pa ako hocete Alfu ili meni prebaciti onda cu dalje da vama proslijedim.
Evo tek sam sada dobio obavjest za pp… imas sada moj email pa da to rijesimo…
Stvar josh uvijek ne radi … Mozda bi trebalo otvoriti novu temu za to negdje na nekom drugom podforumu, jer ovako izgleda nema nista
U medjuvremenu, bolje da odmah krecem sa dizajnom, a python cu nekako ubaciti kasnije …
Ljudi, mislim da je vrijeme da se konacno sastanete i upoznate. Predlazem subotu 01.10.2005. u nekom popodnevnom terminu. Razmijenite distribucije, letke i “goodies” od O’Reillyja koje sam poslala. kresho, mogao bi pokrenuti temu preko liste, cini mi se da se tako lakse dogovoriti? Napravite neki dnevni red s temama koje treba pokrenuti, ideje na papir i krenite s realizacijom.
Ako vam bude trebala jos neka distribucija, saljite zahtjeve na pp, pa cu poslati. Ovaj prvi paketic je bio proba, sad recite sta vam stvarno treba.
che, prenijela sam sve probleme Alenu, pa se dogovorite putem maila.
Offline sam par dana zbog nekih obaveza, pa javim se kad stignem.
Poz,
Amila
OK, sto se mene tice vec sam govorio. Ako smo zaista zanteresovani, ajmo nesto uraditi. Nisam znao za ovo [quote]“goodies” od O’Reillyja koje sam poslala. [/quote]
tako da tada mozemo da razmjenimo to sto ima, akao sto rekoh imam DVDRW tako da mogu i to da sredim. Da bi uskladili vrijeme ako se zelite naci, mozemo se naci na chat-u recimo Alf-a i xentonixa cesto na chatu vidim, ali evo ako hocete recite termin i nadjemo se na chatu. Puno je brzi odgovor jer ako idemo ovako preko foruma dok svako da svoj odgovor i da to uskladimo potrajace.
Vazi???
meni je sasvim svejedno… moze 1.10 a moze i na chatu… mislim da bi bilo bolje da se vidimo uzivo pa da vam ja prebacim ove distroe sto sam dobio …
Pa i mislim u zivo, ali da bi uskladili vrijeme kada ko moze zato da se dogovorimo na chatu, jer ovako oavj moze sad drugi kasnije i do subote da se dogovorimo, znaci samo radi dogovora.
Ali evo da se ne gnjavimo na chatu
Meni subota odgovara samo recite vrijeme.