BHLD 2.x development!

Heh hamo kradem ti avatar :slight_smile:

@AbsintheSyringe

Nisi fer, zasto vrijedas nesto sto neki ljudi na forumu vole i koriste? Molio bi te da promjenis avatara.

Ukoliko te vrijedja - slazem se … ne treba vrijedjati druge … i ja se izvinjavam sto sam drzao taj avatar ako je to nekoga uvrijedilo.

[quote=insomniac]@AbsintheSyringe

Nisi fer, zasto vrijedas nesto sto neki ljudi na forumu vole i koriste? Molio bi te da promjenis avatara.[/quote]
Ovaj vi stvarno niste normalni. Da se zna da sam i ja pomogo u ovom koliko sam mogao. Drugo stvarno me pocinje ovo iritirat, prvo za sig onda sad za Debilan. Pa mislim ono.

Samo sad cekam da mi se neko pojavi i kaze nesvidja mi se tvoj nick smatram ga uvrijedljivim. Promjeni ga. Stvarno smjesno. Okanite me se. Ozbiljno.

Mogu i ja sad rec tonu stvari na tvoj avatar. Al necu, jer se nosim sa tim stvarima. Postujem ono sto neko misli i saslusat cu ga. I da napomenem necu ga promjenit radi neznam ja kakve politike vec cu ga promjenit kosto hamo rece bezze. Nije vrijedno da se ja trosim.

Smijesno stvarno isto ko da ja stavim neki uvrijedljivi win avatar opet bi se isto desilo. Stvarno chill out ljudi ba malo.

Abs … covjek je bio ironican … :wink:
Stvarno … ako vrijedja nekoga onda ne treba - mada ne vjerujem da ga je ono vrijedjalo :slight_smile:

Pa nravno da nije vrijedjalo nit ja ocu da vrijedjam nekog. I pazite sta god uradim ovako sto se tice il avatara il sig-a to nije tu da uvrijedi!

Nekad znam bit i smijesan, neko to skonta dok vecina je ono o_O.

Fakat ljudi chill out, ljeto je, chill out, get laid, napijte se sta god radi :slight_smile: Samo opusteno.

dobro… kakav ce avatar imati bhld :slight_smile:

Pa BHLD vec ima “avatar” bar 1.x

mislio sam da li ce biti neki novi???

Bice novi logo … ako ga artwork tim napravi :wink:

nek naprave nesta u fazonu da pingvin pije kafu iz fildzana ili sl…to bi bilo furka :smiley:

@AbsintheSyringe

Ne trebas se ljutiti, mene je avatar malo smetao pa sam te lijepo zamolio da ga promjenis. Ti si ga promjenio, OK. Da ga nisi promjenio, isto bi bilo OK, ne moze se (i ne treba) svima ugadati. Ako te onaj avatar veseli, stavi ga opet, preboljet cu:))

http://img189.imageshack.us/img189/5572/bhlinux1os4.gif

evo logo…potrudio sam se :slight_smile: