DesktopBSD (Based on FreeBSD)

[quote]DesktopBSD aims at being a stable and powerful operating system for desktop users.
DesktopBSD combines the stability of FreeBSD, the usability and functionality of KDE and the simplicity of specially developed software to provide a system that’s easy to use and install.[/quote]
http://www.desktopbsd.com/

Znamo mi to.

Vec meni je ovo … s*anje totalno. Korisnki DesktopBSD-a kad bi uzeo da instalira freeBSD on to nebi znao uradit, iako je vecina setup-a ista (ako ne potpuno ista) ko i kod normalnog freeBSD-a.

Znaci napravi te invalidom, nista zapravo ne naucis. I koja je poenta ovog istog? Da budes frajer pa kazes: “Jebo linux, ja koristim freeBSD” A vjeruj mi da to pod “” sam stvarno cuo, i taj isti je s*ebo citav disk (vise puta) kad je pri instalaciji freeBSD-a, pa eno sad kaze koristim DesktopBSD super je.

I btw, po meni *BSD na desktopu? Zasto?

bespotreban komentar. ovo sam posto samo zasto sto u sekciji bsd nisam vidio temu za DesktopBSD. uopste se ne slazem s tobom. nek svak koristi sta mu vise odgovara i ne mozes prema sebi sve mjeriti.

Jos samo da odgovoris na ono Abs-ovo pitanje “Zasto?” :stuck_out_tongue:

Ja se slažem sa Ady-em. Sve je stvar izbora i apsolutno ne treba se ograničavati na bilo kojem nivou.

Heh, fakat daj odgovor :smiley:

Pa dobro, slazem se i ja, nisam ja mislio flame uputit, vec govorim samo da te napravi invalidom. Al opet stvar je izbora oces li bit normalan il invalid.