Dilema

možda ne može oboje zato što mnogi nemaju ni jedno. možda mora postojati neka ravnoteža pa se na nekom moraju ‘kola lomiti’. istina, postoje i oni koji imaju oboje, u isto vrijeme, ali to su valjda zaslužili. ili su samo imali sreću. ko zna!
u svakom slučaju, nada uvijek postoji.

Ma znas sta ces … updateuj libzivotnafilozofija na najnoviju verziju i rekompajliraj nacin razmisljanja … dilema ce nestati …

[quote=che.guevara]Više sreće drugi put …

nažalost, prošla su vremena kada su Bosanci bili smatrani "emocijalnim, društvenim i naivnim ".[/quote]
nemoj tako. ima još dobrih Bosanaca. društvenih i naivnih. naš problem jest što smo mi odgajani da budemo takvi i vjerovatno se nikad nećemo ni promijeniti, ali dobro, možda je i bolje tako. kažu: ’ lako je biti životinja, haj budi čovjek! ’

ADIOE3- nisam uzela knjigu,ni pogledala komediju…ali sam izišla van s nekim momkom i, moj Bože, koji je to papak!!! svakako bi bilo bolje da sam ostala kući pa makar i plela čarape!

ICEBREAKER-možda sam ja ipak samo razmaženo derište koje je naučilo da ga život,uglavnom,mazi,pa sad,kad znam da tog momka ne mogu imati,još me više privlači.

AFAN-nemoj brate samo previše tih ‘sljedećih’. nije lako sa tim stvarima.

ok, sad moram ići. budite dobri! SMILE!

[quote=IceBreaker]SUE ME :smiley: nemas kopirajt :smiley:

Pozdrav

Ice[/quote]
Eee imam Copyleft :smiley: :smiley: :smiley:

ro, stvarno me zanima zašto si odabrala ovaj forum?
Ako se osjećaš depresivnom get a fucking psychiatrist nek ti on rješava mentalni support.:evil:
Što se tiče mentalnog supporta, ovdje ćeš ga dobiti ako je tvoje nestabilno stanje uzrokovao GNU / Linux :wink:

iskreno, zanimalo me kako ćete reagovati na ovakvu temu. samo sam čekala kad će mi neko postaviti ovo pitanje. izdržali ste daleko više nego što sam očekivala. sorry, ništa zlonamjerno!

Ma nije ni meni nadošlo, jer svi smo mi Linuxaši dobri ljudi (ofcourse :D) pa savjetujemo … nego danas me neki X jaran pita koji hepek je ono neka tema na “mom” forumu :slight_smile:
Došli smo do teorije da si intruder iz Microsofta i hoćeš od nas napravit gay forum :mrgreen:

uh! samo mi je to trebalo! obična cura (tipično žensko, kako reče hanumica) koja je, u trenutku slabosti, posumnjala u ispravnost svoje odluke pa je pomislila da bi ovdje mogla dobiti zanimljive odgovore. slučajno se desilo. smile!

haha :slight_smile:

Da nisi ocekivala da ti preporucimo Linux za resavanje ljubavnih problema?

1 litar rakije, pola kg suhog mesa, pola kg sudzuke i 1 kg travnickog sira… problem rijesen :smiley:

hehehe… ovo nije prvi put da vidim ovakve teme na forumima koji se bave recimo tehnikom itd… cak sam na jedom vidio kako je osoba priznala da proucava odgovore te klase ljudi za neki projekt… fakat imaju ljudi dobre ideje kako dodji do informacija… ko zna - mozda RO to bas ovdje radi… heh… nista me ne moze zacuditi…

ro - mozda i jesi deriste! ali onda je napokon doslo vrijeme da rekompajliras osnovne libraries prema uputama testnog hame… i naravno… da skontas da je zivot zapravo sranje, ali opet ovisi od toga STA TI NAPRAVIS OD NJEGA !

soo keep cool :wink:

Pozdrav

Ice

Tj. kako ga iskompajliraš :wink: sa kojim flagovima. Život sa -O3 brzo proleti, ali zna biti kernel panic.

well cekaj vedrane… ovo kod nje i jeste PANIC :wink: zenska sumnja u ispravnost svojih odluka… zar to ne dodje nekako isto? sto se tice ispravnosti kompajliranog zivota to naravno sve ovisi o postavkama koje ona podesi :wink: riiight…okay… ovo vec prelazi svaku granicu :smiley:

Pozdrav

Ice

Jao … kako smo lame :smiley:

treba se kompajlirat sa make -j3 , da bi se to sve stiglo :slight_smile:

de ti tu rakiju i prsut sredi… kakav -j3 i bakraci :P… a sir cu ja donijet :smiley:

Pozdrav

Ice

PS: i ova RO je pozvana, kao i svi ULKovci :stuck_out_tongue:

ZAMEZIII !!! :smiley:

[quote=IceBreaker]de ti tu rakiju i prsut sredi… kakav -j3 i bakraci :P… a sir cu ja donijet :smiley:

Pozdrav

Ice

PS: i ova RO je pozvana, kao i svi ULKovci :P[/quote]
SRAM VAS BILO! RAKIJA I PRSUT ZA MEZU??

BEZ KISELE PAPRIKE? A MLADI LUK?
A STA JE SA ONIMA KOJI NE PIJU RAKIJU NEGO PIVO?
:smiley: :smiley: :smiley:

mah… afane, ja vicem maheru sta da ponese… ostalo se moze naci kod mene bez problema :wink: nego - deder ti nama reci koje pivo pijes - da maksuz za tebe nabavimo :wink:

Pozdrav

Ice

[quote=IceBreaker]mah… afane, ja vicem maheru sta da ponese… ostalo se moze naci kod mene bez problema :wink: nego - deder ti nama reci koje pivo pijes - da maksuz za tebe nabavimo :wink:

Pozdrav

Ice[/quote]
prav oda ti kazem, “skin’o” sam se sa piva. pocelo me debljati opasno a i dizati holesterol (ne smij’ se! vidjeces kad dodjes u moje godine :)) pa sam se presalt’o po doktorovoj preporuci na vino. kaze, pozeljno jedna casa crnog vina dnevno. medjutim, nikako d anadjem “adekvatno veliku” casu :smiley:

a vino koje mi trenutno najvise pase je ovo:

:smiley: :smiley: :smiley:

Predlazem ga za oficijelno pice ULK-a!
:smiley:

ok guys! vidim da se pravo zabavljate na moj račun, još samo da sjednete i fešta može početi. ali nema veze!!! Boga mi, pomogli ste mi, i zato vam ne mogu zamjerati ništa. drago mi je kad nekad ovako navratim pa vidim da ste još tu. stvarno!!! mislim, da ste još pri ovoj temi. jer vi ste, zapravo, stalno tu a ja sam uljez.

nisam očekivala da mi predložite linux za rješavanje mojih ljubavnih problema, ali brate, nisam nikako mogla da se otmem ideji da baš na ovom forumu (s obzirom na njegov karakter) pokrenem temu ovakvog tipa! tad mi se činilo da bi jedino ovdje moglo biti dovoljno interesantno pisati o tome jer su drugi forumi, na kojima je ova tema uobičajena, prepuni gluposti. i nisam se prevarila. kao što rekoh, pomogli ste mi.

sad je sve ok,kol'ko može biti naravno (uzevši u obzir činjenicu da čovjek nikad nije zadovoljan). šta je bilo bilo je. nema smisla okretati se nazad i žaliti jer life is too short for that. da li sam derište ili ne, to najbolje znaju oni koji me poznaju. činjenica je da neke stvari ne možeš promjeniti htio to ili ne. samo jedno mi je kristalno jasno: da mi život ponekad nije pravo sranje ne bi mi ni bio interesantan!!!

P.S. kad će fešta? (:

za che.guevara-u:    "Kad te nisam vidio nad sobom, 
                                    mislio sam da te nema.
                                    I ništa nije ostalo što nisam učinio
                                    da ti se otmem...
                                    Svaki se živi čovjek bori s Bogom,
                                    jedan dulje, jedan kraće... i bije i bije 
                                    stari čovjekov boj na koji ga Bog
                                    poziva tajnom...
                                    A on tako dobro šuti da se već pomišlja
                                    da ga nema..." 
                                                                  I. ANDRIĆ

SMILE!