Sweety, practicaly, ti si uradila nešto š čim se ja principijelno ne slažem no nema veze, šta je tu je.
Što se tiče lijeka … nazovi ULK, naruči distro, stavi ga na računar i imat’ ćeš dovoljno briga da zaboraviš i na svijet oko sebe Momentalno si nešto što se zove “conformist” (lol, bono javi se :D, e. cartman javi se :D), no onog dana kad ubaciš taj sudbonosni CD u taj CD-ROM vidjeti ćeš da u životu ima nešto više … Nije sve tako … plavo (ref. blue screen of d.), ima nekih crnih stvari
Vidis … to je zbog toga sto je ova tema prepuna gluposti … i onda kada stalno stavljas ovakve teme na forum onda i forum postane prepun gluposti. ŠTD.[/quote]
daj index vamo… 10!
@afan… vina ce biti ( pa ne zivim dzaba blizu najpoznatije austrijske regije… ti to po vinu )… a sad malo reklame za klijente www.vinoclub.co.ba
da se vratimo na “pocetnu” temu… pitanje od Ro nije bilo lose… naprotiv - neuobicajeno za forume koji se bave informatikom, ali ipak dobro. Svi smo mi ljudi, kojima se kad tad desilo nesto slicno i koji ce se zapitati ili su se zapitali, gdje je izlaz iz takve situacije. Ajde dignite ruke ko nije imao problema u ljubavi, ma svi su imali - ma koliko glumili ledene osobe. Svi sto lupaju gluposti se vjerovatno boje priznati da su i sami bili u takvoj situaciji, ili se smiju jer ih tek takva situacija ceka i misle da je to maciji kasalj… hvala Bogu pa je bilo dobrih postova koji su pokusali utjesiti Ro, a sve ove druge “gluposti” su vjerovatno samo napisane kako bi vratile osmjeh na njeno lice… ona tuguje i u dilemi je, a ja i maher organizujemo festu… nidje veze ( sto bi moji dragi hercegovci rekli )… nadam se si se nasmijala Ro ;)… a festa ( barem sa moje strane gledano ) ima neku drugu poentu…
Ro - imas prijatelje ( valjda imas - izgubljena si ako nemas nikog ), napravi sa njima festu, opusti se i bice ti lakse… iliiiiiiiii jednostavno se napij sama, ubij baju u sebi alkoholom i vjeruj mi … iduci dan ces odluciti da uzmes mnoge stvari u svoje ruke ( pa tako i ljubavnu stvar )…
well - na kraju ostane da se ukljucis u udruzenje i nadjes novi smisao zivota… LINUX
a ULKasi - mozda bi bas mogli i baciti neku festicu ( samo da jos nismo na svim mogucim krajevima svijeta )…
maheru jedan… marsch kuci… 6 mjeseci pasosa vidio nije sad bi jos paaaaaaaaraaaaaa… hoces ti da ugradjujes ferrarijev motor u fiata… care samoooo pareeeee wahaha… SUMOFEST ma nedo Bog nama dati jos racunare u ruke kad smo pjani muahahaha… RO pravimo ti festu samo reci gdje si i sta si. .hahaha… imal ovdje neki klik za TOTAL LOCKDOWN !! ( damn sto volim ove predivne americke izraze )…
narode, čini mi se da je došlo vrijeme da se rastanem od vas. ne želim da vam opada rejting zbog mene i moje teme. vjerovatno ću navratiti još koji put, onako iz radoznalosti. ili možda i zato što ćete mi nedostajati, ko zna?!?
svaka čast IceBreaker, taman si napisao sve ono što sam ja htjela ali se nisam usudila jer ne bih htjela nikog uvrijediti. ovo jest dobra tema ali ne priliči ovom forumu. nasmijala se jesam, stvarno! a svaki put kad pogledam računar zapitam se ima li šta novo i pri tom se obavezno nasmiješim. sreća pa na poslu nemam pristup internetu, brzo bih dobila otkaz!
što se tiče učlanjenja, nisam vam ja nikakav informatičar; znam o svemu ovome taman onoliko koliko mi je potrebno da se snađem kad šta zatrebam. a nemam ni vremena previše (štreberski mi je pos'o). ipak, nikad se ne zna, je l'?
ok, iskreno vam se zahvaljujem. Boga mi. i još jednom SORRY što sam ovako upala, nisam mislila ništa loše.
P.S. evo da vam još malo 'solim pamet', ne znam šta je to ni otkud mi ali znam da to svako malo pročitam:
" Kročite smireno kroz buku i strku i ne poželite mir koji donosi vječna tišina. Trudite se, ali bez potčinjavanja, da budete u dobrim odnosima sa svim ljudima. Govorite svoju istinu tiho i jasno i slušajte šta vam drugi govore, jer čak i dosadni i neuki imaju svoju priču. Izbjegavajte glasne i agresivne osobe- one uznemiruju dušu! Uspoređujući sebe sa drugima možete postati sujetni i ogorčeni, jer će uvijek biti gorih i boljih od vas. Uživajte u svojim dostignućima, kao i u svojim planovima. Vodite računa o svom zvanju, ma koliko skromno bilo, jer to je nešto što stvarno posjedujete u ovom nemirnom i promjenjivom vremenu. Budite svoji! Posebno ne iskazujte lažnu naklonost, niti budite cinični u ljubavi. Unatoč svim prevarama i razočarenjima ljubav uvijek iznova niče, poput trave. Brižljivo postupajte sa iskustvom koje vam donose godine i dostojanstveno im predajte mladost. Razvijajte snagu duha da vas zaštiti od iznenadnih nedaća. Ne budite sebe sumnjama i negativnim razmišljanjima. Previše je strahova rođeno u samoći i premorenosti životom. Ispod zdrave discipline budite nježni prema sebi. Vi ste dijete svemira i, kao i stabla i zvijezde, i vi imate pravo biti ovdje. I, bez obzira da li je to vama jasno ili ne, svemir se razvija tačno onako kako treba. Zato, budite u miru Božijem, ma šta za vas on bio, i, ma kakvi bili vaši zadaci u ovoj ludnici, sačuvajte mir u svojoj duši. Sa svim svojim prevarama, svojom istrošenošću i promašenim snovima- ovo je još uvijek predivan svijet. Čuvajte sebe, uložite sve što imate i jeste i budite sretni! "
uuuh, ima ovoga za pisati bome!!!!! ok, veeeeeeeeliki pozdrav iz Krajine! dobro... može i poljubac (:
SMILE!
Cuj “da nam opada rejting” … Pa nama je rejting najveći bez obzira na teme
Enivej, ovo je offtopic forum tako da se ti ne brini za no ratings … Stop by any time
just no more “smoochy love” topics, we do “groovy love” topics