Drzavno takmicenje iz informatike

Nisam znao gdje da smjestim ovu vijest, pa je stavljam ovdje. Dakle,

na Drzavnom takmicenju iz informatike, odrzanom jucer (13.05.2006) u Sarajevu, nas kolega sa foruma che.guevara je osvojio prvo mjesto.

Cestitke.

Mozda da nam jos che ovdje kaze sta je radio i kako je sve proslo?

Che cestitam!
Nego, mozes li nam dati detalje…

Pridružujem se čestitkama.

Takodje :slight_smile:

Vec ja, dajte nam detalje.

Cestitam i ja … sretno na olimpijadi … donesi kakvu medalju …

Nego Zenicani mi slabo prosli ovaj put …

hamo ko je uopće bio na takmičenju iz Zenice?

Nemam pojma. Ja ne zivim vise u Zenici.
Ali kao sto vidjeh - samo 1 je takmicar bio iz Zenice medju prijavljenima.

Wow svaka čast che!
A vi Zeničani - bruka :wink: obzirom da ste tradicionalno dobro zastupljeni.

[quote=vedran]Wow svaka čast che!
A vi Zeničani - bruka :wink: obzirom da ste tradicionalno dobro zastupljeni.[/quote]
Eh … ma promijenilo se sve …
(… ovdje je bio tekst tipa: u moje doba bla bla bla bla … ali skont’ah da je bezveze pa sam obrisao :wink: …)

Zdravo ljudi, hvala na čestitkama, što se tiče detalja, to ćete morati malo da sačekate, bio sam na maturskoj večeri odmah poslije takmičenja, pa mi nije sad baš najbolje :slight_smile: :slight_smile: :stuck_out_tongue:

hamo u tvoje je vrijeme zaista bilo ok što se tiče takmičenja. Ne znam ni sam koji bi mogao razlog biti lošim rezultatima, vjerovatno su prof. Slađu opet uzdrmali… :wink:

Ma i ja sam prilično rijetko u Zenici, pa nisam dobro informisan. Dolazim svake dvije ili tri sedmice i tada održimo sastanak, a uz to počeo sam da radim… Tako da zaista nisam up2date.

Ali eto zaista mi je drago da tu dominaciju pobjednika na takmičenjima drže Linux korisnici; od Hame preko DJ_THOR-a do Che-a.

Ma Sarajevo dominira, samo sto ponekad upadne neko sa strane … nema sta :stuck_out_tongue:

Stvarno, bio je red da se malo osvjezi lista pobjednika iz drugih mjesta :slight_smile:

Da, bilo je po principu: dodjoh, vidjeh, Razvalih :). Svaka cast !

Nisam ja bio pobjednik … ja sam bio 4. :wink:
I ima Leo … i on je olimpijac i linux korisnik a ne znam koji mu je nick :wink:

Nema Lea po forumu …

Čekajte, samo malo, ja tek sad počeo da kontam (lol), hoćete da kažete da vas je bilo još odavde na takmičenju u Subotu??!? Ko je ko?

Pozdrav, izgubljeni che …

Ja sam organizovao takmicenje i server je bila Mandriva Free 2006 :slight_smile:
Samo u zadnje vrijeme ne posjecujem previse forume…

Nije niko se takmicio osim tebe sa foruma. Ali eto Thor je bio organizator … :slight_smile: a ja sam se prije takmicio … davno nekad :wink:

De nabacite koji zadatak, da vidimo na sta lice :slight_smile: