Ima nas zivih. Kako hvatas handshake? Moras biti fizicki dovoljno blizu korisnika koji koristi taj wireless, da bi mu uspjesno poslao poruku da je deautentifikovan. Ako ne dobijas handshake znaci da te taj korisnik “ne cuje”. Jbg. nemas srece. probaj sa nekog drugog mjesta, ili nekog drugog korisnika da deautentifikujes. Ako ne znas o cemu pricam idi na www.aircrack-ng.org. Ja sam uspjeo 2 wpa wireless-a da razbijem. Naravno jedan je bio moj (savrseno blizu) a drugi je bio od kolege kod njega ustanu (opet savrseno blizu).
Ma nema 2 metra od PC-a, pokusati cu sa laptopa…
Thanks for such a great in depth tutorial… I was looking for something like this everywhere
Obratite pažnju hoće li se šta pojaviti u signaturi ovom iznad liku…
Ma bot!!!
Ma nije, samo se sali!
Sta, glumi bot-a? xD
Ma ne, bot glumi da je bot!
Adis je satro potpise, probaj promijeniti u profilu
Primjetio sam da prebacis uredjaj ra0 u monitor mode a i dalje njega koristis, zar nebi trebao koristiti mon0 (ra0 u monitor mode) pokusao sam ovaj tutorijal puno puta i uspjelo je samo kada koristim mon0
Pa ti koristi mon0 Mislim da to zavisi od kartice do kartice, negdje sam i ja koristio mon0 a negdje recimo wlan0. mon0 ti je zapravo monitor mode 0 ali sad kakvo cemu se ime dodjeliti nije zapravo ni bitno.