Linux admin, Linux deveploer, DB Manager, PHP Developer

Poštovanje i selam,

zakotrljao se jedan veči projekat koji je baziran na ebook readerima koji su na Linuxu te naravno mogu na internet.
Trebaju se uraditi mnoga ograničenja i mnoge relacije definisati.
Projekat je dugoročan i dotiran je sa večom sumom.

Dakle, bio bi to stalni radni odnos, radno mjesto bi bio Travnik (nije moguć rad na daljinu), a radno vrijeme bi bilo ca. 10h od poned. - četvrtka, a petak, subota i nedjelja se najvjerovatnije neće raditi.

Otvorena radna mjesta:
1 Linux Team Leader
1 Linux Developer
1 Linux Administrator
1 DB Manager
1 PHP Senior Programer (ZEND iskustvo veliki +)
1 PHP Junior Programer

Zamolio bih sve zainteresovane da se jave sa CV-om i referencama na neximuss@gmail.com

Rok prijave je do 15.2.2010,
a start projekta je ca. 1.7.2010.

Srdačno,
Nedim Šabić

Odlična stvar da se takvo nešto pokrenulo i kod nas. Mada vjerujem da će lokacija Travnik bez mogućnosti rada na daljinu poprilično ograničiti izbor kandidata.

Nisam se nadao ovako velikom odzivu sa ovog forumu. Baš mi je drago da je pravo aktivan.

Selam. Forum je dovoljno aktivan, e sad što se tiče konkretno ovog projekta, možda ljudi nisu zainteresirani, imaju posao i sl.

Selam. Forum je dovoljno aktivan, e sad što se tiče konkretno ovog projekta, možda ljudi nisu zainteresirani, imaju posao i sl.[/quote]
We selam Meho,

nije bilo ironično, nego objektivno. Dobio sam mnogo ponuda i to me je čudilo.

Aaaaaaaa, pa što ne kažeš. Odlično :smiley:

Traži se još JEDAN Linux developer koji ima dobro programersko iskustvo i upoznat je kako se edituje Linux distribucija. CV na email neximuss@gmail.com
Rok: 19.2.2010