Nekad davno sam je instalirala, ali odlučih da ostane default tema. Nisam htjela peglati ljude s isprobavanjem, reko’ ako je neko otkrije i koristi, super, ako ne, nikom ne šteti. Ako vam se sviđa još neka tema pošaljite link pa ću instalirati.
[quote]
Kada Mac OS pokreneš na 350 Mhz i budeš imao sve efekte kao što imaš sa ovim E17 (koji je predivan) onda se javite… [/quote]
Kad je predivan, zašto onda koristiš GNOME?
[quote]Khm, +scratch+!
Ovo je, zapravo +scratch+, trebao biti dio gdje cu ja premjestiti poruke sa drugih tema koje nemaju vezu sa prvobitnom temom [/quote]
izvini, ali je to upravo to…
sto ne podnosim tzv. filozofe! uff drago mi je vidjeti i malo sarkazma za promjenu ?!!?
[quote]
Btw, moja poruka je trebala biti ironična. Izgleda da ću to morati naglašavati. :([/quote]
ocigledno +mahanje2+
[quote]
Nekad davno sam je instalirala, ali odlučih da ostane default tema. Nisam htjela peglati ljude s isprobavanjem, reko’ ako je neko otkrije i koristi, super, ako ne, nikom ne šteti. Ako vam se sviđa još neka tema pošaljite link pa ću instalirati.
Poz,[/quote]
Evo likovi nekih tema i previews sa phpbb.com koje su fine i mogle bi komotno na forum:
ne pise se “opsta diskusija” nego “opca diskusija”.
ako vec bosanski, onda pravo bosanski! :)[/quote]
Diskutovano već milion puta, čini mi se i na ovom forumu. Opšte i opće je pravilno prema zadnjem pravopisu. Dakle Opšta diskusija je gramatički ispravno.