Plaža

Nešto radim pogrešno:

http://www.flickr.com/photos/theofpa/167011569/

dual kor :smiley: premocno !

Pozdrav

Ice

I onda je dosao neki geek, uz’o knjigu i poceo citati…
:smiley:

:smiley: Boze i boze! Daljnjeg komentara nemam.

A koju knjigu???

Hm da li se ovo tiče računarstva i informatike? :wink:

Vezano za ovaj potpis AbsintheSyringe! Ja sam se nasao uvrijedjen, a siguran sam da nisam sam pa razmisli da ga promijenis. Siguran sam da mozes biti originalan (originalna) i na drugaciji nacin.

Izvinjavam se moderatorima zbog posta nevezanog za temu i informatiku opcenito, ali strasno sam se uvrijedio i nisam mogao presutiti. Mozda da se u pravila ponasanja postavi neko pravilo vezano za zabranu “sprdanja” sa bilo cijim vjerskim, ili nacionalnim obiljezjima

Jos jednom sorry za offtopic

[quote=igo]Vezano za ovaj potpis AbsintheSyringe! Ja sam se nasao uvrijedjen, a siguran sam da nisam sam pa razmisli da ga promijenis. Siguran sam da mozes biti originalan (originalna) i na drugaciji nacin.

Izvinjavam se moderatorima zbog posta nevezanog za temu i informatiku opcenito, ali strasno sam se uvrijedio i nisam mogao presutiti. Mozda da se u pravila ponasanja postavi neko pravilo vezano za zabranu “sprdanja” sa bilo cijim vjerskim, ili nacionalnim obiljezjima

Jos jednom sorry za offtopic[/quote]
Nisi ti prijatelju izgleda profulo podforum ,nego cijeli forum. Btw nick mu je ok i orignalan po meni :wink:

Nisam mislio na nickname nego na ove stihove, poslovice itd. koje se pojavljuju ispod poruke (ispod linije) kao potpis (“Skidaju se samije pustaju se kose, orbnuti krstovi u djamiju se nose.”). Pogledaj opet.

Ni ja nemam nista protiv njegovog (njenog) nicknamea.

AbsintheSyringe, možeš li, molim te, promijeniti potpis?

Ja sam za zatvaranje teme.

Absinth je metalac, zato okrece krstove… .obrno bi on i mjesec i zvijezdu … jele :wink: ma fakat bezze tema za raspravljat ono - nebi rekao da je na “religioznoj” bazi nesto, ali opet - slazem se sa bonom.

a gdje ces zatvoriti temu pored onakve slike… daj bono pa onakve se stvari vidjaju samo jednom :smiley: ja sam samo jednom vidio dobru zensku da na plazi cita “WinNT4 sistemska administracija” :smiley:

Sve su to samo uspomene na davna vremena :smiley:

Pozdrav

Ice

Jel se računa ona knjiga na slici, lol

Znas sta, psujem ti se na boga koji god on bio.

Da nebudem vulgaran :slight_smile: A sto si zatucan, i sto nemozes prihvatit nesto sto ti se desava ispred ociju sta cu. A ovako, da promjenim signature eh?

Oduzimate mi prava (najozbiljno), niko mi nikad nije ovako nesto reko. Sjeteticu se ja jos neceg goreg. Al evo mjenjag ga jer mi je Amila fino zamolila.

Zatvorite vi ovo, a ja odo izvuc sta ovo `ono :wink:

A back na topic, izbrisite ako ocete sto sam gore reko.

Prico sam bas ovu sliku sa jos par ljudi, ono sto smo zakljucili je da ono nije “unix” knjiga. Vec da je nekad bezze “kulinarska” knjiga sa unix imenom :smiley:

I ovaj drugi potpis je uvrjedljiv abse … ali eto kad ti godi vec da vrijedjas druge onda samo naprijed :slight_smile:

Nije tacno. To je tacno tako za religiju.

Ovaj al et, ja sam neizviljeno djete :smiley:

Abs: ukini taj potpis da te nebi razbio !

Hahahah. Spank me. Evo ocu, al nek i hamo ukine svoj.

Vi ste sa potpisima gori od Elektroprivrede Srbije, ko god plati struju dobije besplatno majicu: Ja se ne bojim mraka…
Eto , recimo sta onda stoji na majici onih kojima ispumpaju “skepticku” jamu: ja vise nemam ni govan**

S’ tim bi pisac hito da doprinese svoj umni napor na kritiku nasprem potpisa gsp.Absa koje i nije bas najpotrebnije!

Pozdrav*

JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DRZAVOOOOOOO… da izvinete, covjek postavio link sa slikom dual kor grudnog kosa, a vi se prepucavate ovdje oko metala, i drugih pizdarija… maheru, ovo fakat treba sve zatuci… ajd da se neka clanica ULKa zalila na to sto su polugole djevojke i zato sto se ponasamo previse… khm…
ali neeee… sad je fazon kukati o tudjim potpisima.

Europska konvencija o ljudskim pravima - clan 10 - PRAVO NA SLOBODU MISLJENJA.

Jesmo li mi u europi… jesmo XXXXXX ! Koliko vam je godina? 5? “mamaaaa… uzeo mi autic/bebu”… daj odrastite… slusajte narodnjake, rock, metal, klasiku i bilo sta, samo budite zadovoljni i pustite druge da zive kako im odgovara. Tolerirajte i njihovu slobodu misljenja…

fakat dajte da komentarisemo o knjizi UNIX ( pa taman bila kuharica ) ili barem o onim ljepoticama koje koriste onu knjigu. Siguran sam da su ljepotice puno pametnije od pola vas ovdje sto se zalite i prepirete oko potpisa.

Pozdrav

Ice