Bitan je princip. Dok god je DOC nekakav standard za razmjenu tekstova, to znači da svaki deseti e-mail ja ne mogu otvoriti čak ni OpenOfficom, dakle radi tog desetog maila moram držati dual boot sa Windowsom i MS Officeom. Zar je toliko teško napraviti Save as HTML u tvom predivnom, prekrasnom fucking Wordu prije nego što pošalješ fucking molbu za pomoć na fucking Linux forum!??!?
Nos’ te đavo! Idi na info.ba i tamo traži pomoć! :evil:
[quote]Bitan je princip. Dok god je DOC nekakav standard za razmjenu tekstova, to znači da svaki deseti e-mail ja ne mogu otvoriti čak ni OpenOfficom, dakle radi tog desetog maila moram držati dual boot sa Windowsom i MS Officeom. Zar je toliko teško napraviti Save as HTML u tvom predivnom, prekrasnom fucking Wordu prije nego što pošalješ fucking molbu za pomoć na fucking Linux forum!??!?
Nos’ te đavo! Idi na info.ba i tamo traži pomoć! :evil:[/quote]
Svaka čast Vedrane samo istraj u borbi protiv onih koji ne vjeruju! Podržavam 100%
if ((krona/2) && tryckpåknappen)
print "evo jedna kafa"
else
print "e jesu ovi studenti, ma nema ni kafa dzaba"
goto zanat # the latest in extreme OOPS programing
[quote]Zar je toliko teško napraviti Save as HTML u tvom predivnom, prekrasnom fucking Wordu prije nego što pošalješ fucking molbu za pomoć na fucking Linux forum!??!?
Nos’ te đavo! Idi na info.ba i tamo traži pomoć! :evil:[/quote]
Dok je ideal uredu, nacin izrazavanja definitivno nije. Kao neko ko vrsi neku funkciju naseg ULK-a ja mislim da se ne bi smio ovako obracati absolutno nikome, a pogotovu ne nekome ko je zatrazio pomoc.
Tekst koji spominjes kaze:
Nigdje ne pise:
Ja mislim da bi se trebao izvinuti, kako momku, tako i nama koje ti ko-fol reprezentujes.
Gledaj svoja posla… aparat za kafu ne trpi čekanje…[/quote]
aparat je bio gotov istog dana
Reko, da se ja nadovezem na T.R.X koji mudro zbori
da je prvi post izledao ovako “molim te da nam taj dokument posaljes u {pdf|txt|html} formatu”,
a razlog si mogao izmisliti da izgleda ovako “posto sam 31337 linuxash, nemam X-a instaliranog na racunaru i imam samo konzolu :p”
ja bih poslao
zasto nisi psovao mater open officu ili KWordu jer gube vrijeme na glupe stvari , jer doc nikome ne treba
zasto ste se mucili da prevodite aplikaciju tih istih glupana
ovaj forum nikada nije imao ozbiljnu notu (osim pojedinaca, kojima odajem pocast) vec je bio u svrhu
“danas sam imao los dan, odoh se iskaliti na nekome”
Šta to fali mom načinu izražavanja? Ne osjećam potrebu da se izvinjavam, s druge strane charmander jeste uvrijedio mene i on treba meni da se izvine. Helem, sjednica Udruženja je u četvrtak, ako većina tamo prisutnih članova bude smatrala da treba da se izvinim u ime Udruženja ja ću se izviniti.
Vidiš problem je u načinu postavljanja pitanja… Da je čovjek postavio navedeni tekst u pdf-u htmlu ili nečemu sličnome do ovoga nebi ni došlo. Pa zar se apsolutno svima (pa nažalost i samim Linux korisnicima) mora reći da ovakve stvari nerviraju onoga kome je istinski stalo do ideala o kojima i sam govoriš. Možda Vedran jest pretjerao - ali je to opravdano iz razloga koji sam gore naveo. Zar čovjeka ne grize savjest kad radi takve stvari?
[quote]
Ja mislim da bi se trebao izvinuti, kako momku, tako i nama koje ti ko-fol reprezentujes.[/quote]
Ja mislim da bi se momak trebao izviniti onima od kojih je tražio pomoć zbog greške koju je napravio…