Sastanak

jah…mladene uredu je…!

nego de eto sad kad nas je vecina tu…ocemol sta radit?

imamo vec zavrsena 2 design-a za web, pa cemo iskombinovat nesto …
ali nemozemo nista stim radit dok nevidi se kako cemo i sta cemo stavit na njeg… nije to ni puno vremena, ako je neko zauzet, mozda nekih sat vremena samo da podijelimo obaveze ko ce sta radit!

eto ajd kad cemo to?

rip

[quote]
ali nemozemo nista stim radit dok nevidi se kako cemo i sta cemo stavit na njeg…
rip[/quote]
Mozda Bosansku stranicu za LPI Certificiranje ?

:?: :?: :?:

e fakat neznam ni ja sta je to?

edit:evo google.o sam malo… al kako sad da to odradimo?..dali ima neko ko zastupa to u BiH tj. dali se moze taj certifikat polozit u BiH ili ?

www.lpi.org

Nije losa ideja…samo ko ima zivaca i vremena da ovo sve prevede???

Uskoro planiramo raditi na BHLD-u, primijenjujući novi koncept, tako da se tu možete uključiti. Ne mogu vam trenutno dati više informacija, ali bilo bi od velike pomoći kada bi mi se javili svi koji su zainteresovani za nastavak rada na ovom projektu.

Ja sam prvi zainteresovani :smiley:

Javi kad bude trebala pomoc :slight_smile:

Puno pozdrava,
Mirza

i ja isto ako mognem sta pomoc…samo necu biti tu od 24 jula pa do negdje 7 augusta…ali to nebi trebalo bit problem il?

rip

Neće biti problem, možeš se uključiti kad god želiš. Mi smo još uvijek u procesu nekih dogovora, pa ću javiti detalje nešto kasnije.

Poz,

Tako jeeeeeeeeee … Amilu za predsjednikaaaaa … :slight_smile:
:smt023

eh super onda :)…

a stacemo mi Tuzlaci za ovaj nas projekat?..mi smo planirali neki website nesto kao lugtz/ulktz…

KAD CEMO SASTANAK? … btw mora bit neki neradni dan jer ovo ovdje haman se svi zaposlili niko nema vremena…

predlazem Nedelju ?

http://kursevi.linux.org.ba

evo ljuuuudi zagorio sam od glave (cela) do pete :slight_smile:

elem sta mislite ovu subotu ?

ja nemogu u subotu idem za mostar …

bolje nedelja :smiley:

@Amila - I ja sam za.

@Mirza - Ziv i zdrav

@Tuzlaci - Ljudi ja sam za kadgod, samo nek mi neko javi kad sta.

Ja sam ljudi, da dodjete na stupine na jedno mjesto, ja cu bit za rostiljem, bice za pive, rakije i absintha :smiley: Samo jos kako da adsl uvucemo extra, sta mislite?

@ maher_ & l1nx : jel moze kako slijedece sedmice :smiley:

@ AbsintheSyringe : pokusaj na WiFi naci besplatno.com :smiley:

Puno pozdrava,
Mirza

[quote]ja nemogu u subotu idem za mostar …

bolje nedelja :D[/quote]

Programiranje I, upis na FIT ili jednostavno upis ocjena kod Dragice? :wink: 8)

[quote]

Programiranje I, upis na FIT ili jednostavno upis ocjena kod Dragice? :wink: 8)[/quote]

hehehhehehehe Upis na FIT :smiley:

sta velis ti kako je dole? … mislim na kvalitet studija ne na rigoroznost profesora ??? :lol:

Dobar je fakultet. O tome možemo i uz kafu ako dođeš u prijepodnevnim satima u subotu, jer poslijepodne imam Programiranje I a poslije toga furam kući jer imam nekih neodloživih obaveza. U svakom slučaju javi se nekako.