A sto se tice teta umjesto pingvina, mislim da je i kod nas izaso zakon o tome kako je iskoristavnje zenskog tijela u cilju ā¦ :lol: al nije losa ideja nikako.
A vala i nema nista nesto posebno i da se uopste izvrsi upgrade. Mozda fakat i sacekam 9.4 :rolleyes:
Ja imam suse9.3 na 5 cd.
Ali mogucnosti za slanje nemam.
Takodje nevidim sta je to toliko oko suse jer svaka verzija je
maltene ista( flame war starts here lol ) .
Sem beagle nema potrebe za update-om !
Salu na stranu ā¦
posto sam sasvim zadovoljan 9.2PRO nemam potrebe ( a ni vremena ) za skidanje 9.3 i probavanjeā¦ mozda ljeti sa 9.4 verzijom se zabavim na nekoj plazi
ja koristim 9.2 i ne mislim se prebacivati na 9.3. Sto IceBreaker rece, mozda na ljeto ili krajem godine budem skidāo verziju 9.4 ili 10
ali mene, kao pocetnika, interesuje originalna dokumentacija za 9.2. da li je neko ima (moze i kako PDF) da se moze download-irati? volio bih isprintati
ja imam admin92-screen.pdf i user92-screen.pdf sto sam skināo sa Novell-ove stranice.
Kod mene ima kupiti knjigu (edicija āFor Dummiesā :)) sa 9.3 Special Edition na DVD-ju. Ovo āSpecijal Editionā znaci da nemam tech support, ali je po svemu ostalom jednaka Pro ediciji, jelā tako?
A, interesuje me i razlika izmedju SuSE 9.2 Pro i SuSE Enterprise 9 :?:
hmā¦ razlika je u tome sto imas GUI za podesavanje svakakvih usluga. SLES 9 je izdanje za servere ( ako je zelis testirati mogu ti poslati link da je skines ), dok je 9.2PRO ipak ānormalnaā verzija.
iskreno - ja bas nisam ljubitelj tih knjizica koje dolaze uz razne distribucije, jer su po mom misljenju sve nekako za pravog pocetnika napisane ( nek mi neko jos kaze da ne moze instalirati linux )ā¦
Posto SuSE redovno izdaje nove verzije - stvarno covjek nema potrebe da prelazi recimo sa 9.2 na 9.3 osim ako u zadnjoj bas nije integriran neki driver za neku hardwaresku igrackicuā¦