Suse9.1

Vozdra!

Ice, jesi u Bihacu ili? Ako jesi onda salji postom, ostavit cu ti adresu na PM. Ako nisi u Bihacu, stavi na server, ali URL posalji meni na PM, pa kasnije mozes postati URL i javno. :smiley:

Hvala!

Hehe dok sam kliknuo na Odgovori tu je vec reply by bono :wink:

ccccc Bono --> PM —> pa onda javno ROFL

PS
VEc imam DVD verziju 8) :lol:

nisam u Bihacu… u Austriji sam… eee Bonoo zaboravna :wink: heh… nema veze… spreman sam vam poslati cd.ove i dvd.e verzije… ali da znate da hocu na maratonu da cujem maksuz zahvalnicu za to :wink: hehehe… salim se… iako nije losa ideja :wink: nadam se da cu stici veceras da ih sprzim i da ih istovremeno stavim na server ( pa happy downloading sa moje jadne 2 MB linije )…

Pozdrav

ICE

Eh … da ja imam tu brzinu sad bi ISP otvorio ;)))

[quote]stavim na server ( pa happy downloading sa moje jadne 2 MB linije )…

Pozdrav

ICE[/quote]
Ako hoces, pusti meni da ja to pokupim, ja cu onda otvoriti raji , pa neka kupi onaj kome ti posaljes lozinke.Meni inace ne treba, ja zadovoljan sa mojim Mandrakom, al eto, na raspolaganju sam .
Bujrum !
/Svako dobro
K@vaz

E ne znam kako to da organizujemo. Koliko treba da stigne posta? (Valjda si nesto postom slao za BiH, pa bar otprilike znas.) Je li dl rjesenje bolje? Frka je jedino zbog maratona (i nestrpljivih SuSE korisnika :mrgreen:).

za pristupne informacije posaljite mail na icebreaker@bihac-online.net

Pozdrav

ICE

Pismo(posta) iz Austrije u BiH dolazi za 5 dana. Mozda u Sarajevo i ranije al u Tuzli meni dodje cca 5 dana.

Jah

hm… sva posta ide preko centrale u sarajevu, nadati se da ce doci prije ( za 4 dana max )… a pogledat cu ima li neki ASAP nacin dostave… za osobe koje zele skinuti suse sa neta… molim vas da se strpite do sutra ili prekosutra - za vrijeme pisanja prijasnjeg posta mi je riknuo hdd u serveru…

sto se tice 2 MB linije, ona je malo preopterecena ;)… a onako BTW. ja imam svoju hosting kompaniju, pa ako nekome zatreba neka slicna usluga - slobodno se javite :wink:

Pozdrav

Ice

posto je frka sa vremenom, a ja ( pametni ) zeznuo svih 5 cd.ova pri kopiranju ( hoce to kad ih kopirate poslije 3 ujutro… valjda je do punog mjeseca )… ->

mozete odmah poceti sa skidanjem i nadam se da vam brzina nece biti problem :frowning:

Pozdrav

ICE

Ehh, nije brzina sa tvoje strane problem…
Pocelo se skidati oko 2 danas, samo prvi cd, evo dokle je doslo :frowning:

Parent Directory 06-May-2004 19:27 -
SuSE91cd1of5.iso 07-May-2004 20:30 343M
wget-log 07-May-2004 20:30 588k

Kod mene je nešto bolja situacija. Svih 5 cd-ova je na 20 % (počeo sma oko 17 h)

Nema druge, pakuj cd-e i kofere i u nedjelju u SA :slight_smile:

Ako se skine do nedelje (a vjerovatno hoće) doći ću u Sa, a ako ne mognem ima da Vi nekoga pošaljete ovamo…

Ma posaljes busom, pa cemo docekati :slight_smile:

Amin :wink: 8)

pa ljudi Boziji, dajte nadjite mi bus pa cu poslati i busom ako treba… evo nekoliko ih vec skida sa mog servera ( samo 500k upload ali ipak )… nadjite mi bus koji ide iz Beca subotom za sarajevo i saljem vam…

Pozdrav

ICE

Wien - Sarajevo

polazak iz Beča: 6:00:00 PM

Stižeu SA: 8:45:00 AM

Ponedjeljkom, utorkom, srijedom, četvrtkom, subotom, nedjeljom

www.centrotrans.com
:slight_smile:

dobro… na koga da adresiram paket? i pozurite jer sad je vec pola dva…
i ko ce doci u nedelju tako rano ujutro po linux?

Pozdrav

ICE