evo poslacu ti moje podatke na private msg. pa cu ja doci p cd-e ujutro…
Pa da ja obustavim dnload da ne srcemo cojku link dzaba ??
kod mene je 4 i 5 CD na 26%, a brzina 7-8K bilo je 20-30K, ali izgleda da vozi jos neko…
???
Pozdrav
evo tamam zatvaram kovertu sa cd.ovima
Nadam se da ce ovako uspjeti
Pozdrav
ICE
I? Ode li koverta?
Evo maloprije Ice posla SMS, sutra ujutro idem po CD-e…
ja mislim da voze tri osobe… evo sad je odjednom neko sjahao sa linije… mislim - meni bas i ne smeta ( iako je primjetno )… ode koverta sa 5 cedejova i jednim dividijem ;)… image ce jos biti na serveru… kad kazete da vam vise ne trebaju - onda ih skidam… do slusanja…
Pozdrav
ICE
to sam ja prekino trip0d-ov download, posto mi je on reko da to odsijecem ako se nekako snadjete za cidije
Jah
i ja sam prekinuo svoje, upravo…
dobro… mora da oni iz zenice jos skidaju kad vidim da mi izbacuje podatke sa 300k van mreze… ali eto… ucinio sam sve sto sam mogao kako bi dobili suse… sretno vam bilo i dajte da proradimo na lokalizaciji ove distribucije ( moj favorit naravno )…
Pozdrav
ICE
[/img]
Ja skidam još ostavi svega ti.
ama nije frka gomez… bice na serveru dok god ti bude trebalo… nego - koja ti je max. brzina? da podesim sebi da mogu ukljuciti par downloada pa da ne gazimo jedan drugog?
Pozdrav
ICE
Skidam i ja Ice , al ide sporo nazalost. Ono , imam ja vremena…samo mi nije bas jasno zasto ovako sporo fercera. 17,8 je sada i tek kupim drugi CD. A ja postavio na FTP prvi Cd, bio jucer kod sina u Stokholmu, sa njegovog se racunara nakacio na moj BTFServer i brzina bila 482.Staje razlog ne znam.Ako uspijem pokupiti sve , postavit cu ih na mrezu pa bih volio da netko od vas pokusa ili samo zapocne download, samo da vidimo kako ce ici …Danas radim do 22:00, ako netko poslije , znaci oko 22:45 hoce pokusat , upisat cu ovdje podatke.
/svako dobro dobri ljudi
Zna li netko dobar ftp za Mandraka 10_u ?
Proftpd je jednostavan i siguran …
Sto se tice testiranja postavi link pa da vidimo…
Usput pogledaj wondershaper scriptu vezano za download/upload probleme i brzinu.
wondershaper je sad uz 9.1 vec standard… zasto kod mene ide sporo - kablovski modem sa asinhronom vezom… jednostavno upload nece da predje 500k pa da ga… nadam se da cete moci skinuti…
takoder bih vas molio da od ponedeljka samo izmedju 00:00 i 07:00 skidate, kako ovi moji nebi primjetili kocenje…
unaprijed hvala
Pozdrav
ICE
PS: proftpd je mocna stvar… siguran, lak za konfigurirat itd…
Trenutacno sam na poslu i radim do 22:00, postavit cu server u rad oko 23:00. BTFServer lezi na kompu koji vozi WindowsServer 2003 …zelio bih da probamo kako ce sve to funkati , ja cu ostaviti podatke za download oko 23:00, veceras,…jedan CD , prvi od SuSea ce biti i par pjesama , tek toliko da vidimo kako ce sve radit. Ko je raspolozen za testiranje vidimo se oko 23:00, sad bih ostavio podatke ali ne znam napamet,
/svako dobro
Ako zelite, mogu Suse za upload prebaciti na Linux Mandrake , ako mislite da ce ici lakse ili brze , no ja mislim da nema veze ili ???
Ono pitanje, zna li ko za dobar FTP za Mandrakea, ja imam i kBear i ProfTP na kompu, nego ja konto adresu ftp da pokusam pokupit 10_u, imam betu 2 Cookera ili kako se vec zove al me ubise bugovi ko s glave, ja konto gotovu verziju Community…
Sto ne stavis javni link tako da i mi ostali mozemo da skinemo.
Cim skinem ovih 5 cd-ova , stavicu i ja na svoj server pa neka raja skida, tako da se tvoj server rastereti malo
Posalji ba link personalno, javno ili privatno, samo posalji.
Pozdravi od
Dine
ja link saljem samo “privatno”… jer da ga stavim ovdje i onda naleti neki balavac i pocne skidat i koci vezu drugim linuxasima kojima je ova verzija potrebnija nego njemu… Dino poslao sam ti adresu…
@kavaz… ja ne kontam u cemu je problem kod tebe… nije vazno jeli win2003 ili linux… vazno je da ljudi mogu skinuti… a trazis li FTP client ili daemon?
Pozdrav
ICE
Dođoh, vidjeh, skinuh… Hvala Ice - najbolji si.
Kavaz: Za slučaj da tražiš FTP server sa kojega se može skinuti Mandrake ja sam najveće brzine ostvarivao sa serveroma ftp.gwdg.de. Ako imaš neki bliži FTP server, nađi ga na listi ovdje: http://www.mandrakelinux.com/en/ftp.php3 onda potraži Mandrakelinux root direktorij i iz njega idi u /devel/iso/10.0/i586
BTW i Udruženje je došlo do CDova, tako da ih možete dobiti na standardnim lokacijama u standardnim terminima.
Ja sam isto za lokalizaciju SuSE-ta ali sada je kasno, treba vidjeti za verziju 9.2 (10.0 ?). Mislim da je to idući prioritet.
ja sam ga sada probao instalirati…instalacija nije prosla uspjesno, da li je do sprzenih cdova, skidanja…ili lose kopiranih cdova. Zanima me kako ce kod ostalih proci…